Viața are culoarea pe care tu alegi să o trăiești

Uneori… se întâmplă ca totul să se schimbe. Și nimic să nu mai fie la fel.

Se întâmplă să te trezești într-o dimineață cu soare, dar soarele să nu te mai încălzească  la fel. Se întâmplă…. să nu-ți mai ajungă lumina în casă, dar nici în suflet….

Uneori se întamplă să închidem ochii și să trăim în zgomotul întunericului chiar dacă lumina licărește în noi…Apoi ne maturizăm….Învățăm cum să ținem aprinsă lumina, chiar și aunci când afară e întuneric, chiar și atunci când ploua…

Rochie roșie tip creion: De ce și cum să purtăm rochiile roșii

Viața e senină și luminoasă atunci când te simți bine în propria piele, când te simți acasă în orice colț al lumii, când adori mirosul cerșafurilor curate, dar și a celor șifonate dupa o noapte de iubire. Când diminețile au aromă de cafea și croissant cald.

Viața e frumoasă când faci ceva ce nu ai mai făcut vreodată, când ai un scop real pentru care vrei să lupți.  Când  o poveste nouă  îți fură inima și minte, când amintirile sunt amestecate cu bucurii și lacrimi.

Viața este iubire fără sfârșit, pasiune, obsesie…. destinul cu sufletele care se întâlnesc  înainte ca ei înșiși să fie conștienți de asta. Viața are culoare…culoarea pe care tu o alegi să o trăiești….

Vă place acest albastru?

 

         Outfit: Stradivarius

        Shoes: Stella Sofia (vezi AICI)

 

ofia