Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Categories: MY OUTFIT

Rochia gri scurtă: stil de primăvară

O privire asupra modului în care tendințele modei au schimbat reputația rochiei

La începutul secolului al XX-lea, când rochia a fost introdusă pentru prima dată, nu a fost considerată o îmbrăcăminte potrivită pentru ocazii oficiale. De fapt, abia după cel de-al doilea război mondial a devenit la modă și potrivit purtarea la ocazii mai formale, precum nunți și petreceri. A trecut de la „inadecvat” la „adecvat”.
Rochia scurtă gri a trecut prin multe iterații și încarnări. Din evoluția sa putem vedea cum tendințele și-au modelat popularitatea și reputația de-a lungul timpului.

Rochia scurtă gri?

O rochie scurtă gri este o piesă de garderobă versatilă care poate fi purtată în multe feluri. Poate fi purtat la serviciu, la cocktailuri sau la un eveniment elegant. Dacă sunteți în căutarea a ceva de îmbrăcat în următoarea noapte de întâlnire sau în seara fetelor, această rochie este perfectă.
O rochie scurtă gri este grozavă cu tocuri joase și cu adidași. Puteți să-l purtați cu colanți și botine pentru un aspect de birou sau să-l îmbrăcați cu tocuri și cizme înalte pentru coafură pentru un look de noapte. Posibilitățile sunt nelimitate!

Rochia scurtă gri ca declarație de modă rebelă

Rochia scurtă gri este un articol vestimentar atât rebel, cât și clasic. Este rebel, deoarece merge împotriva regulii tradiționale de a purta negru pentru doliu.

Viitorul rochiei scurte gri pare strălucitor.

Rochia scurtă gri este un element de bază în majoritatea dulapurilor pentru femei. Dar, începând cu 2019, această garderobă esențială trece de la a fi „de bază” la „obligatoriu”. Deci, ce s-a schimbat?

Previziunile de tendință arată că „viitorul rochiei scurte gri pare strălucitor”, mulți designeri și comercianți cu amănuntul deja dispunând de produsul de bază neutru. De fapt, în acest sezon există mai multe opțiuni ca oricând, de la opțiuni de designer de ultimă generație până la piese ieftine la magazinele cu amănuntul. Aceasta înseamnă că puteți găsi o modalitate de a încorpora această rochie perfectă pentru orice ocazie.

Rochia gri scurtă din garderoba mea

Rochița mea de azi este de la P.B. Collection, iar delicatețea și simplitatea ei  se încadrează perfect cu fundalul sublim de afară. O rochie foarte simplă si elegantă, la care am ales sa port o pereche de decolté de la Prima Donna și gentuța aurie de la Carpisa.

Liudmila Carta

Share
Published by
Liudmila Carta

Recent Posts

Primăvara în Milano: Străzile Înflorite

Milano, un oraș renumit pentru moda, artă și design, se transformă într-un tablou viu în… Read More

2 săptămâni ago

Descoperă Milano: Ce să vizitezi în capitala Modei

Milano, unul dintre cele mai fascinante orașe din Italia, este cunoscut pentru istoria sa bogată,… Read More

4 săptămâni ago

Care sunt destinaţiile de top pentru turiști în Italia?

Italia este o țară încântătoare, cu o diversitate culturală și peisagistică uluitoare, făcând-o o destinație… Read More

4 săptămâni ago

Trenduri în Italia: Ce se poartă în 2024

În Italia, centrul strălucitor al modei mondiale, trendurile se schimbă cu o viteză amețitoare, reflectând… Read More

4 săptămâni ago

Ziua Tatălui în Italia: O Tradiție de Recunoștință

În inima culturii italiene, Ziua Tatălui este o ocazie specială, dedicată recunoașterii și aprecierii rolului… Read More

o lună ago

Aiguille Rouge, aventură la 3.227m înălțime

După incursiunile anterioare prin încântătoarea stațiune Les Arcs 1950 și Les Arcs 2000, vreau să… Read More

o lună ago