O rochie scurtă turcoaz

Cauți rochie de ocazie? Această rochie scurtă turcoaz m-a cucerit pe mine

Odată cu sosirea sezonului cald, începe acea perioadă plină cu emoții pozitive: vacanță, mare, soare  si tot felul de petreceri și evenimente. Nunți, cumătrii, botezuri? Cu siguranță  toate aveți cel putin o invitație la un astfel de eveniment în perioada următoare.

Sincer, eu nu merg la nunți și cumătrii pe aici la Milano, dar am tot felul de invitații la evenimente, serate, cocktail-uri. Însă!!!… vara acesta am și o nuntă în București.  Așa că, am început să mă uit prin magazine după rochii de seara. Și am descoperit această rochiță scurtă turcoaz ce mi-a plăcut foarte mult.

O rochie cu o croială simplă, dar care te face să arăți impecabil și să strălucești. Indiferent de siluetă, această rochie este croită în așa fel încât să stea bine pe oricine, slabă sau plinuță, înaltă sau scundă. Lungimea este una potrivită dar și decentă, punând în valoare picioarele, iar un detaliu special si senzual este decolteul în V la spate.

Despre turcoaz / albastrul aqua pot spune ca este considerată o culoare aducătoare de noroc, fericire și viață lungă.  Este o nuanţă rec, potrivită pentru sezonul de vară. Poate fi combinată cu toate culorile calde si arăta excelent lângă tonurile metalice.

Ce ziceți? Vă place această rochie turcoaz?

MY OUTFIT  O rochie scurtă turcoazrMY OUTFIT  O rochie scurtă turcoazoMY OUTFIT  O rochie scurtă turcoazMY OUTFIT  O rochie scurtă turcoazMY OUTFIT  O rochie scurtă turcoazMY OUTFIT  O rochie scurtă turcoazMY OUTFIT  O rochie scurtă turcoazMY OUTFIT  O rochie scurtă turcoaz

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*