Negru și roșu, despre stil cu personalitate

Negru și roșu dintotdeauna au stat bine împreună. O rochie neagră cu pantofi sau sandale roșii vor fi mereu combinația clasică de eleganță și stil. Tot ce trebuie să știti este cum să le puneți împreună fără greș.

Despre combinația dintre roșu și negru am mai vorbit în trecut, dar nici  negru și rosu nu trece neobservat.

Ținuta din editorialul de față m-a făcut să visez. Și cine nu visează. Și mai frumos e când visele devin realitate.

 

Ce comunică aceste două culori și ce comunicăm noi când le purtăm

Îmi place foarte mult această rochie negră scurtă în față și cu trenă la spate și imediat am știut că o voi asorta cu sandale și accesorii roșii, deși nu e unica combinașie posibilă. Dar eu așa am simțit-o! Negrul transmite autoritate și putere, în timp ce roșul  este o culoare stimulantă, plină de  energie. Două culori care par a fi antitetice, dar ambele comunică puterea, pasiunea și caracterul. Toate femeile  ajungem la un moment în viață, când începem să ne descoperim, să ne cunoaștem,  știm ce vrem și de ce vrem. Pentru că caracterul atrage!

În timp ce editam aceste poze, am avut o relevație despre un alt argument fulger pe care aș vrea să-l abordez, și anume: Ce îmi place la italieni?

În toti acesti ani trăiți în Italia, nu e prima dată când îmi pun această întrebare, doar că niciodată nu am meditat să îi dau un răspuns, probabil pentru că sunt mai multe lucruri ce îmi plac, doar că de această dată un raspuns îl am sigur: îmi place stilul lor de viață, îmi place facilitatea cu care își trăiesc viața…Asta nu înseamnă că ei nu au probleme, ca la ei situația e  roz, doar că au o forță și o ambiție specială să nu irosească energia cu lucruri inutile ( aici ar fi multe de spus despre stilul de viață italienesc, în viitor voi face un articol separat.)

Și… de ceva timp trăiesc și eu ca ei. Și mă simt liberă și usoară ca o rochie suflată de  vânt!  Ce vreau să vă spun scumpelor este că, viata voastră e precum o rochie/tinuta pe care o purtați…Tu trebuie sa o alegi! Dacă lași ca alții să aleagă pentru tine, vei simți că nu îți aparține!

Vă doresc o vară frumoasă!

Urmariti-mă pe INSTAGRAM sau FACEBOOK.