Must-have-ul momentului: Blazer tip rochie

Cauți o tinută elegantă? Ce ziceți de blazerul tip rochie? Rochia blazer sau blazerul tip rochie este cea mai cautată ținută vestimentară a momentului!

Cu toate suntem deja obișnuite cu  blazerele cu un aspect foarte masculin, dar care purtate de o femeie devine super feminine si elegante…

Daca nu stiați, blazerul  a apărut în secolul al XIX-lea, pentru a îmbrăca echipajul marinei britanice și a devenit rapid una dintre piesele vestimentare preferate de  bărbați.

De-a lungul anilor, blazerul a avut mai multe modificări si adaptat pentru formele feminine. Iar cea mai recentă transformare a blazerului este să fie purtat ca o rochie…Câțiva centimentri în plus adăugați unui blazer normal, au creat blazerul rochie.

Ținuta mea: Blazerul rochie, roz deschis

Rochia tip blazer pe care o port în acest editorial este elegantă, rafinată și în același timp, foarte sexy, pentru că datorită unui joc de proporții ea descoperă picioarele într-un mod inteligent și deloc vulgar.

Această ținută este un compromis echitabil între feminin-masculin, acoperit-deschis, pentru a fi purtată atât ziua, cât și noapte. Doar schimbând accesoriile.

Pe scurt. Rochia blazer, cu aerul elegant și sofisticat, este ultrafeminină, în ciuda faptului că este de origine masculină. Ce mi-a placut foarte mult la această rochie blazer, sunt nasturii și rozul deschis, foarte stilat și rafinat! Pentru acest editorial, eu am  ales accesoriile pe negru, dar desigur în funcție de preferințe se pot face și alte combinații pentru a purta rochia blazer.

Puteți să vă inspirați de la vedetele de peste ocean, care au dat naștere acestui nou trend.