Must-have: Salopeta scurtă înflorată, vara

Îmi plac foarte mult salopetele (sau numitele jumpsuit), dar cel mai mult îmi plac salopetele scurte purtate vara. Le consider foarte simple și ușor de purtat, practic este o soluție altrnativă la pantalonii scurți și tricourile, care oricât de bine ar fi abinate, tot nu au acel efect WOW.

În garderoba mea de vară aleg ținute cât mai lejere și comode, dar, în același timp, care să definească personalitatea mea și starea mea de spirit în timpul verii. Eu vara o gasesc foarte senzuală și romantică.  Tocmai de aceasta în zilele călduroase de vară ador să port rochii scurte și înflorate, iar salopeta scurtă înflorată este a două ținută preferată în acest sezon.

În articolul de azi vă prezint o salopetă scurtă înflorată,  perfectă pentru zilele toride de vară. Și nu doar datorită comodității ei, dar și faptului că ne oferă un look deosebit de romantic și elegant.

Ce părere aveți?  Vă plac salopetele scurte vara? 

Despre cum să purtați salopeta scurtă nu prea am ce sfaturi să vă dau. Cum spuneam mai sus, salopeta de vară este o ținută foarte comodă și ușor de abinat. Fie că alegi să porți sandale sau teneși, fie că alegi pantofi sau sandale cu toc, salopeta scurtă te va face sa arăți minunat, mai ales dacă aveți picioare de care sunteți mândre.  Acest aspect nu va trece neobservat.

În acest caz eu am ales o pereche de sandale cu toc mic, roșii de culoare, și gentuța pe aceeași culoare.

Salopeta aceasta aparține brandului FUTUR3.FASHION, de la ei este și rochita roșie pe care ați văzut-o AICI.

De exemplu,  cu aceste fantezii florale la ei puteți găsi și rochii lungi, pantaloni subțiri de vară și tot felul de modele de bluze, iar o parte din ele sper să vi le arăt cât mai curând.

Până atunci, pe mine mă gasiți pe  INSTAGRAM și FACEBOOK.