TOTAL WHITE: Vă plac pantalonii albi?

Albul a fost  întotdeauna  protagonistul  modei de vară.  Ținutele pe alb nu sunt doar trendy, dar sunt și perfecte pentru a ne proteja pe caniculă. Albul este o culoare foarte practică: hainele albe purtate vara ne accentuează bronzul și ne oferă o  strălucire deosebită. În același timp, albul este o culoare versatilă pe care o putem purta atît ziua, cît și seară, obținând întotdeauna un efect foarte chic.

Pe de altă parte, ținutele pe alb sunt cele mai ocolite pentru că se murdăresc foarte ușor. Probabil din acest motiv, albul adesea sugerează luxul prin simplitate. Este culoarea stilului minimalist, iar în modă este o splendoare.

Îmi place la nebunie albul purtat vara. Cred ca am mai spus-o și în trecut, este o culoare predominantă în dulapul meu. Tricouri, rochii de vară albe și acum… o pereche de pantaloni albi.

Albul este usor de combinat, deoarece este o culoare neutră, se îmbină perfect cu orice altă culoare sau imprimeu. V-am arătat de curând o rochie albă de vara cu accesorii roșii, însa de această dată am vrut să creez o ținută total white, elegantă, care poate fi purtată atât ziua, cât și seara.

Eu am ales să port această ținută seara și,  în acest caz, am optat pentru un clutch de seară  elegant pe auriu.

 

VEZI ȘI:

ROCHIA ALBĂ, NU DOAR LA NUNTĂ DAR ÎN FIECARE ZI

WHITE GLAMOUR DRESS 

EFECT ANELIC IN ALB

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*