Shooping pe site-ul Femme Luxe Finery

Pe 6 iulie la Milano s-a dat startul reducerilor. Nebunie mare prin magazine, pentru că acum este cea mai bună perioadă de a face shooping și a cumpăra produse de calitate la un preț redus. Nu știu cum prin alte părți, dar aici reducerile chiar sunt avantajoase și ajung până la 70%.  Deci , cum să nu profiți de așa ocazie?!

În același timp reduceri sunt și în mediul online… Dacă nu vă place aglomarația de prin magazine, puteți sta comod acasă și să vă cumpărați tot ce vă place de pe magazinele online. Și eu profit de această perioadă, ca să îmi reînoiesc garderoba…Am fost deja prin centrele comerciale și în același timp, mă aventurez cu shoopingul online.

Și apropo, de shooping-ul online și haine de calitate, azi vreau să vă prezint un magazin englezesc  de îmbrăcăminte pentru femei-  Femme Luxe Finery

DESPRE FEMME LUXE FINERY

Mi-a atras atenția acest site, pentru ca am vazut ca aveau reduceri foarte avantajoase la haine destul de faine și m-a intrigat  calitatea lor. Așa că am decis să fac o comandă și să văd cum sunt, în caz că nu îmi plac, le trimit înapoi. Simplu, nu? Dar, adevarul e ca, am rămas plăcut surprinsă, iar hainele mi-au plăcut foarte mult. Comanda a sosit în câteva zile, totul perfect ambalat.

Femme Luxe este un magazin de îmbrăcăminte pentru femei din Marea Britanie. Au opțiuni de îmbrăcăminte pentru orice ocazie! Indiferent dacă aveți nevoie de rochia / o ținută pentru o petrecere, un eveniment, ocazie specială sau chiar de haine pentru a vă relaxa în casă….la ei găsiți absolut orice.  Iar cel mai important că pe site-ul lor puteți găsi cele mai noi tendinte stil luxury, la cele mai accesibele prețuri.

Cum vă spuneam mai sus, în aceasta perioada au și ei reduceri, iar eu am profitat de ocazie si mi-am ales câteva haine ca să le testez.  A fost greu să aleg și să mă decid, pentru că am gasit foarte multe rochii care îmi plac, dar ca să nu exagerez,  am zis că cel mai bine e să îmbin plăcutul cu utilul și mi-am ales doar patru ținute pe care să le port mai mult de o zi. 😀

Deci,  am ales o rochie de vară, iar  restul va fi mult mai util la toamna.

Ce mi-a plăcut foarte mult este că hainele lor sunt foarte femenine și senzuale,   chiar și cele  sport.

Rochia galben mustar

Deci,  prima ținută de pe Femme Luxe este această rochiță galben muștar, care mi-a plăcut foarte mult, atât pentru culoare, cât și pentru model. Mai am și alte ținute pe galben mustar, este o culoare care mă duce cu gândul la ani ’70.

Galbenul mustar este o culoare, considerată, specifică sezonului toamnă- iarnă, dar sunt și excepții când poate fi purtată și vara. Culoare galben mustar purtată vara mă duce cu gandul la lanurile de grâu sub razele de soare. Vouă vă place galbenul mustar?

Această rochie o găsiți pe siteul Femme Luxe și pe negru, eu am ales galbenul mustar și pentru că am prea mult rochii negre.  Mi-a plăcut mult modelul acestei rochii, mai ales în partea de sus, trasmite multa senzualitate și feminitate. Materialul este elastic, iar acest fapt ne scoate în evidență formele. Poate fi purtată în mai multe feluri, normal, sau descoperind umerii și accentuând decolteul. Este o rochie potrivită pentru ocazii, evenimente etc, sau poate fi o rochie casual, pe care să o porți oricând pentru a te remarca prin eleganță și femenitate.

Pe langă această rochiță, am mai ales de la ei o fută lungă neagră în piele, care mi-a plâcut foarte mult și sper să v-o arăt cât mai curând, apoi o rochie pink cu spatele gol din mătase și o pereche de pantaloni bordeaux în pele cu talia înaltă, care din păcate îmi sunt puțin largi și nu stau chiar așa cum mi-am imaginat sau mi-aș fi dorit, cu toate aceastea am decis sa îi păstrez,  mă gândesc că poate până în toamnă-iarnă mă mai îngraș și atunci vor fi perfecți. 😀

Cam atât despre experiența mea cu Femme Luxe Finery, sper cât mai curând să vă arăt și celelelate ținute de la ei, dar până atunci urmariți-mă pe Instagram și pe Facebook.

 

 

 

Mustard Belted Bodycon Midi Dress – Angelica

MY OUTFIT  Shooping pe site-ul Femme Luxe Finery

MY OUTFIT  Shooping pe site-ul Femme Luxe Finery

MY OUTFIT  Shooping pe site-ul Femme Luxe FineryMY OUTFIT  Shooping pe site-ul Femme Luxe Finery

MY OUTFIT  Shooping pe site-ul Femme Luxe FineryMY OUTFIT  Shooping pe site-ul Femme Luxe FineryMY OUTFIT  Shooping pe site-ul Femme Luxe FineryMY OUTFIT  Shooping pe site-ul Femme Luxe Finery

 

Hits: 91

Comments

comments

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*