Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Categories: BEAUTY

Abiby Box: Produse cosmetice

Ce sunt beauty boxurile? Beauty boxurile sunt niște cutii, exact cum le spune numele,  în care sunt adunate mai multe produse cosmetice  de la mai multe  branduri și care îți poate ajunge acasă în fiecare luna, abonandu-te la acest serviciu.

Vrei să cunoști, să descoperi noi branduri și să le testezi produsele? Aceste cutii sunt exact de ce ai nevoie. Cu acest serviciu poți avea șansă să testezi și noi produse cosmetice în trend la un preț convenabil.

În Italia acest fenomen este foarte cunoscut, există mai multe servicii de acest fel și, evident, fiind  pasionată de produse cosmetice, am fost și eu intrigată să testez un așa serviciu.

Deci, în acest articol vreau să va povestesc despre Abiby Box, un serviciu dedicat în totalitate domeniului frumuseții. Ce este și cum funcționează exact? Să aflăm împreună

La fel că toate serviciile de abonament, Abiby selectează lunar produse cosemtice pentru noi și le livrează  direct la noi acasă.

Echipa de experți Abiby testează și selectează continuu cele mai inovatoare produse cosmetice de pe piață.  Aceștia declară că misiunea lor este de a-i mulțumi și uimi clienții de fiecare dată, de a-i face să spună „Uau, iubesc acest produs!”.

După cum vom vedea împreună mai târziu, produsele cosmetice găsite în cutiile Abiby sunt super de calitate și cele mai bine vândute la nivel mondial.

De multe ori sunt branduri noi, de ultimă oră, cu ingrediente de înaltă calitate, ambalaje atractive și o istorie și o tehnologie interesante. Dar, în același timp nu sunt lăsate la o parte brandurile storice.

Odată ce deschideți cutia veți găși produsele într-un săculeț frumos ambalat, coordonat cu tema cutiei. Pe lângă cele 4-5 produse, veți găși un pliant, strict coordonat cu tema cutiei, cu toate caracteristicile produselor conținute în acesta. Pe scurt, Abiby nu lasă loc de îndoieli și nu neglijează cu adevărat nimic, nu le scapă cel mai mic detaliu.

Estée Lauder: Revitalizing Supreme Eye Gelee

Cât costă Abiby Box?

Totul în schimbul unei taxe de abonament, care este mult sub media valorii produselor ce se află în cutie. Că să va explic: toate produsele ce le veți găși în cutie au o valore de cca 100 de euro, dar cu acest abonament le plătești doar 19, 90 pe luna.

În momentul redactării acestui articol, Abiby oferă clienților săi posibilitatea de a încerca, achiziționând serviciul timp de doar o lună plătind 19,90 euro, și 89, 70 pentru abonamentul trimestrial.  Pe de altă parte, cei care au avut deja ocazia să cunoască serviciul sau sunt deja siguri de natură să excepțională pot opta pentru abonamentul de șase luni care de obicei are un cost de 24,90 euro pe lună, dar în acest moment îl gășiți la reducere doar cu 19, 90 euro pe luna/ 139,40 pentru 6 luni.

În ambele tipuri de abonament, transportul este gratuit.

Ce produse cosmetice se găsesc în cutia Abiby?

Vreau să va zic că eu am rămas foarte surprinsă și mulțumită de acest serviciu. Pot spune că personalul Abiby selectează produse cosmetice fantastice, printre cele mai bune de pe piață și așa am descoperit câteva branduri italiene de care habar nu aveam.   Mai mult, mi  s-a întâmplat să găsesc produse pe care dacă le-aș fi văzut într-un magazin probabil nici nu m-ar fi interesat de calitatea lor,  dar pe care testandu-le după ce le-am primit în cutia Abiby mi-au plăcut foarte mult și am rămas foarte surprinsă.  De exemplu crema Dermalogica din imaginele de mai jos, mi-a plăcut atât de mult că o mai cumpăr și azi, și am mai încercat și alte produse de acest brand, de care am rămas foarte mulțumită. Și sincer nici nu știam de existența lui.

Față de  servicii de acest fel, consider foarte interesantă și modestă oportunitatea oferită de Abiby de a face o încercare de o lună, înainte de a continuă cu un abonament mai lung; Acest lucru permite tuturor să descopere și să se îndrăgostească de aceste cutii fantastice.

Secretele unui ten frumos și sănătos…

Vă reamintesc că cutiile și conținutul lor vor fi diferite de la lună la lună, dar dacă v-ați îndrăgostit de un produs, primit chiar într-o cutie, îl puteți cumpăra chiar direct din magazinul Abiby făcând clic AICI. 

Despre produsele cosmetice din prima cutie

Acum aș vrea să va vorbesc despre ce branduri și ce produse am primit în prima cutie Abiby. A trecut deja o vreme de când le-am testat, așa că pot să vi le recomand cu încredere și să va spun că pentru tenul meu au fost foarte potrivite și mi-au plăcut foarte mult.

Dermalogica  este un brand foarte cunoscut i lumea profesioniștilor de îngrijire a pielii. Acest brand este rezultatul a peste  35  de ani de experiență în sectorul estetic și actualmente este prezent  în peste 100 de țări din întreaga lume.  Acest brand are origini în California, unde a fost fondat, că mai apoi să se exinda în întreagă lume.
Formulele produselor cosmetice nu conțîn parfumuri și culori artificiale, uleiuri minerale, lanolină, alcool, parabeni sau microplastice.

  1. CREMA  Active Moist

Cremă hidratantă fără ulei pentru hidratarea pielii mixte.  Conține extractele de lămâie și brusture care ajută la uniformizarea texturii pielii și   extractul de castravete, care  calmează pielea și ajută la hidratarea profundă.

     2.  SERUL reparator de noapte  

Acest ser are la baza peptide, cu uleiuri de trandafir și argan. Stimulează repararea celulelor peste noapte. Pielea este regenerată grație uleiurilor de trandafir și argan, care revitalizează pielea, eliminând liniile fine.

Cum se poate subînțelege din numele acestui brand, produsele lor sunt inspirate din natură, realizate doar cu ingredienti naturali, vegane.

Dr Botanicals este un brand cu origini indiene din Londra. Fondatorii acestuii brand se inspiră și ceeaza această linie de produse care au la baza doar  fructe, plante și legume. Produsele lor nu sunt  testat pe animale și  100% vegane.

  1. Superfood Regenerating Sleeping Mask preț 12,90 euro 30 ml/Masca regenerantă de rodie  este un tratament hidratant perfect peste noapte pentru pielea foarte seca. Fiind bogată în vitamina C și alți antioxidanți, rodia poate ajută la întârzierea semnelor îmbătrânirii și poate lumina pielea peste noapte. De asemenea, îmbogățit cu ulei de nucă de cocoș că proprietăți naturale de hidratare și calmare Este plin de acizi grași bogați pentru a ajută la promovarea barierei naturale a uleiului pielii, care este esențială pentru menținerea pielii hidratată, mai plină și mai tânără. Acizii grași Omega 3 joacă un rol esențial atât în ​​structura, cât și în aspectul pielii, făcându-l un plus perfect pentru rutină de îngrijire a pielii.
  2. Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum

Serul  pentru ochi iluminant cu rodie netezește și hrănește zona delicată a ochilor, lăsând pielea să pară mai fină și mai strălucitoare.

Studio 10- Creion pentru sprâncene

Studio 10 este un brand britanic, ce sprijină cercetarea cancerului și cercetează  în mod constant noi  produse pentru femiele de toate vârstele.

Comments

comments

Liudmila Carta

Share
Published by
Liudmila Carta

Recent Posts

Care sunt destinaţiile de top pentru turiști în Italia?

Italia este o țară încântătoare, cu o diversitate culturală și peisagistică uluitoare, făcând-o o destinație… Read More

5 zile ago

Trenduri în Italia: Ce se poartă în 2024

În Italia, centrul strălucitor al modei mondiale, trendurile se schimbă cu o viteză amețitoare, reflectând… Read More

7 zile ago

Aiguille Rouge, aventură la 3.227m înălțime

După incursiunile anterioare prin încântătoarea stațiune Les Arcs 1950 și Les Arcs 2000, vreau să… Read More

2 săptămâni ago

8 Martie:Câteva gânduri de Ziua Femeilor

În fiecare an, pe 8 Martie, ne reamintim de puterea, curajul și tenacitatea femeilor care… Read More

3 săptămâni ago

Jurnal de călătorie: Les Arc 2000

După incursiunea în ambianța  pitorească a Les Arc 1950, călătoria noastră în inima Alpilor continuă… Read More

3 săptămâni ago

Jurnal de călătorie: Bourg-Saint-Maurice

După ce am petrecut primele zile pe potecile de la Les Arcs 2000, respirând aerul… Read More

3 săptămâni ago