Produse cosmetice de calitate din Italia

Îți plac produsele cosmetice de calitate? Dacă da, atunci trebuie nepărat să cunoști această nouă linie de produse cosmetice italiene.

Boglio Cosmetic Innovation este o nouă linie de produse cosmetice atât pentru îngrijirea pielii, cât și pentru îngrijirea părului,  realizate de Doctorul  Angelo Boglio, proprietarul farmaciei Boglio situată în  Biella, cu peste 30 de ani de activitate în acest sector.

Aceste produse cometice sunt realizate folosind ingredienți naturali, fără petrolatum, coloranți și alte substanțe nocive, ideale chiar și pentru pielea cea mai sensibilă.

După ce am testat personal câteva produse din această  linie,  pot spune cu certitudine că aceste produse sunt valide, cu rezultate vizibile. După primele utilizări cu serul  și cremă se putea deja observa că pielea era mai tonifiată, compactă și luminoasă.

Secretele unui ten frumos și sănătos

În ce mă privește, am ales să folosesc patru produse din această nouă gamă.  Vă las mai jos lista cu produsele pe care le-am folosit:

Cremă de zi anti-îmbătrânire 

conține vitamina E și are o textură bogată, dar nu grasă. Este potrivită pentru toate tipurile de piele, dar mai ales  perfectă pentru cei care o au pielea deosebit de uscată. Ingrediente anti-îmbătrânire  folosite în această crema sunt: 

  1. –Snap-8: o peptidă cu acțiune botox pentru a netezi liniile de expresie, îmbunătățind elasticitatea pielii
  2. –Colagen: pentru a susține pielea și a o face mai compactă și tonifiată;
  3. –Ulei de argan: care menține pielea hidratată.

Nichel testat. Fără parabeni, petrolatum, lanolină și coloranți.

Serul cu  Acid hialuronic

conține extract de fructe încărcate cu papaya și acid hialuronic. Aplicat înainte de crema de față, are o acțiune puternică de hidratare și netezire, precum și de iluminare. Oferă luminozitate pielii.

Nichel testat. Fără parfum, petrolatum, lanolină și coloranți.

Scrubul  delicat de caise

conține pudră de sâmbure de caise și este ideal pentru o exfoliere profundă, dar extrem de delicată, datorită prezenței bicarbonatului de sodiu. Cele două dimensiuni diferite ale boabelor vă permit să exfoliați uniform fața, fără a stresa pielea feței.

Crema contur ochii

Această cremă de contur de ochi este utilă pentru reducerea aspectului ridurilor, pungilor și cearcănelor.  Ingredientele active  din această crema sunt:
  1. Celulozomi Eryngium Maritimum: acestea sunt celule stem vegetale, care desfășoară o acțiune de protecție împotriva radicalilor liberi, stimulând proliferarea celulară și sinteză colagenului și elastinei
  2. Juvenessence: un activ extras din algele brune Alaria Esculenta, care contracarează îmbătrânirea prematură a pielii, crescând elasticitatea și tonusul epidermei și reducând adâncimea ridurilor
  3. Acid Hialuronic: una dintre componentele fundamentale ale țesutului conjunctiv, cu o acțiune foarte hidratantă și netezitoare
  4. Extract de castravete (Cucumis sativus): calmant și hidratant, revigorează ochii și reduce pungile și cearcănele
  5. Extract de papaya (Carica papaya): bogat în enzime și alfa-tocoferol, are o acțiune de iluminare, emolientă și elastică, redându-i strălucirea naturală a pielii
  6. Ceramide vegetale: substanțe lipidice prezente în mod natural în epidermă care, atunci când sunt aplicate pe piele, restabilesc barieră pielii, asigurându-i o hidratare prelungită

INSTAGRAM  

Cum am specificat mai sus, produsele realizate de Farmacia Boglio nu se opresc doar  la îngrijirea pielii, dar și la  îngrijirea părului, precum puteți găși și produse cu  efecte terapeutice, cum ar fi gelurile și emulsiile pentru durerile musculare sau bunăstarea sistemului circulator.

Pentru mai multe detalii  puteți vizită linia completă cu produsele naturale propuse de Farmacia Boglio, pe site-ul Farmaperme. Iar dacă decideți să încercați și voi produsele lor, puteți cumpără folosind codul  BEAUTY10, pentru a profită de o reducere de 10%.

În ceea ce privește metodă de plată, Farmacia Boglio acceptă toate metodele de plată, de fapt este posibilă și plata la livrare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*