Cadouri personalizate de Crăciun

Perioada sărbătorilor este aproape și este timpul să aprindeți luminițele de Crăciun, să amenajați bradul și să începeți cumpărăturile pentru cadouri. Dar care sunt cadourile „tradiționale” pentru această sărbătoare sau ce cadouri puteți oferi celor dragi.

Cadouri de Crăciun pentru cei dragi

Este perioada anului în care ne aflăm într-un mall, scanând printre articole și rafturi, căutând acel cadou perfect pentru cei dragi.

Crăciunul este sărbătoarea ce ne adună în sânul familiei. Este o sărbătoare de suflet, ce inspira bunătate și mulțumire. În acest context, cadourile sunt nesemnificative, dar să zicem ca o mică atenție este mereu binevenită și face plăcere oricui.

Nu sunteți sigur ce să-i oferiți acelei persoane care are totul? Puteți oricând să realizați un cadou  personalizat, cum ar fi o scrisoare scrisă de tine sau o cana, o carte cu fotografii printate.

Idei de cadouri personalizate de Craciun, unice și  accesibile

Cu Crăciunul apropiindu-se, este timpul să începeți să vă gândiți ce să cumpărați pentru cei dragi. Iată câteva idei de cadouri accesibile, care îi vor face pe cei dragi fericiți.

Oferă-le citate pe căni sau tricouri cu cele mai folosite hashtag-uri sau citate preferate pe ele!

 O carte foto

Fie ca e vorba de iubitul, soțul, sau părinți sau cea mai bună prietenă/ cel mai bun prieten,  o carte cu fotografii poate fi o idee de cadou de Crăciun pe cât de originală, pe atât de emoționantă pentru destinatarul acestui cadou. Este un cadou simplu, dar in același timp delicat.

La momentul actual există numeroase site-uri, aplicații, care realizează cărți fotografice la comandă și care sunt expediate direct la domiciliu în doar câteva zile. Tot ce va trebui să faceți e să adunați cele mai frumoase amintiri trăite împreună cu persoana căreia v-ați gândit că a-ți putea bucura-o cu un astfel de cadou, iar restul se realizează cu doar câteva clicuri.

Iată câteva site-uri ce realizează albume fotografice:

 Un ornament personalizat pentru brad

La fel de emoționant și original poate fi un ornament pentru bradul de Crăciun cu o fotografie de familie, cu imaginea persoanei căreia îi faceți acest cadou. Puteți alege să gravați o fotografia sau un text pe o jucărie decorativa care poate fi agățată de brad.

Un astfel de cadou va fi unic, iar în fiecare an de Crăciun când destinatarul va decora bradul  își va aminti de dumneavoastră.

                                                                   

O cană personalizată cu citatul  preferat pe ea

                                                                 

O pereche de șosete în culorile preferate sau cu model

Șosetele este o idee de cadou tradițională și tot odată utilă. Cine nu are nevoie de șosete iarna?

Acum puteți să găsiți tot felul de șosete, colorate sau de ce nu le puteți personaliza chiar voi. Puteți alege să realizați o pereche sau un set de șosete pe care sa prinți o imagine drăguță cu animalul, personajul preferat al destinatarului sau puteți scrie fraze reprezentative.

                                      

O cutie de ciocolata

Există posibilități nesfârșite atunci când vine vorba de a realiza sau cumpăra cadouri pentru cei dragi de Crăciun, trebuie doar să vă organizați din timp, să vă stabiliți bugetul pe care îl dispuneți și să faceți o listă cu ceva reprezentativ pentru fiecare persoana dragă. Iar shopping-ul online este la îndemăna oricui.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*