logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

title image

MISIUNEA ȘI OBIECTIVELE

Follow Millavintage

RO Milla Vintage  apare din ideea de a împărtăși lucrurile frumoase care mă reprezintă  și care pot fi un punct de inspirație pentru alte femei în căutarea frumosului. Milla, cuvânt de origine slavă, înseamnă  #dragoste.

Dragostea față de origini și tot ce a condus la formarea caracterului meu, dar și de  istoria lucrurilor în sine, m-a făcut să mă gândesc la vintage.  Atunci când înveți să te uiți dincolo, descoperi că aproape tot ceea ce ne place, este inspirat  de undeva, pentru mine inspirația se naște din lucruile vechi, din eleganța femeilor anilor 1920-1960, din șarmul și senzualitatea lor, prin care fară să descopere prea mult transmit emoții foarte puternice.

Așa s-a născut millavintage. Este un blog despre modă, călătorie și despre fotografie, despre viață și culisele unei vieți de femei în căutarea sinelui. Millavintage punctează pe fashion, plus (modeling, travel, beauty&lifestyle) alte câteva categorii  care sunt de nelipsit din tot ce înseamnă modă și lumea spectacolului. 

Urmărind Millavintage puteți descoperi pilulele de stil prin intermediul rubricii Outfits, recenzii, interviuri și povești despre evenimente ce au loc chiar în capitala Modei Europene, Milano.  Prezentări de moda și trucuri din culisele ședintelor foto sau a evenimentelor ce poate le vedeți doar la televizor,imagini cu locuri din calatoriile mele, dar și alte informații utile.